Moskova

Moskova

13 Haziran 2018 Çarşamba

Rusya'nın 'süper nineleri' Dünya Kupası'nda Rus futbolcuları yeni şarkısıyla destekleyecek



Sergey Ponomarev





Eurovision şarkı yarışmasında 2012 yılında Rusya'yı temsil eden 'Buranovskie Babuşki', 2 gün sonra Rusya'nın ev sahipliğinde başlayacak FIFA 2018 Dünya Kupası kapsamındaki etkinliklerde turnuva için özel oalrak hazırladıkları 'Ole-Ola' isimli şarkıyı seslendirecek.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'nün ev sahipliğini yaptığı 57. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Rusya'yı temsil eden 'Buranovskie Babuşki' (Buranovo Nineleri), Dünya Kupası'nda izleyenleri şampiyonaya özel hazırladıkları 'Ole-Ola' isimli şarkı ile eğlendirecek.
Konuyla ilgili Rus basınına konuşan grubun yapımcısı Kseniya Pubtsova "Şampiyona çerçevesindeki etkinliklerde şarkı söyleyeceğiz. Şarkımız tüm taraftarlarımızı ve sporcularımız için sürpriz olup duyguları coşturacak bir hediye olmalı" dedi.

Rubtsova besteledikleri şarkıda Rus futbolcuları destekleyip, onlara şarkı ile arkalarında tüm ülkenin, ninelerin, annelerin, büyük-küçük köy ve kentlerin olduğunu hatırlatmak istediklerini belirtti.

'NİNELER SİZİNLE'



Eurovision’cu nineler Dünya Kupası için söyledi

"Sevindirin gollerle, nineler sizinle" sözleriyle şarkının bir bölümünü seslendiren Rubtsova "Şarkımız futbolla ilgili. Ninelerimiz çok sporsever. Dünyadaki tüm spor etkinliklerini takip ediyorlar. Hokeycilerimiz çok iyi, ancak futbolda biraz zayıflar. Bizim çocukları neşelendireceğini düşündüğümüz için böyle bir şarkı yaptık" dedi.

Rubtsova, şarkının sözlerini 'Ruki vverh' (Eller Yukarı) şarkısıyla bilinen Aleksey Potehin'in yazdığını, bestesini de Dmitriy Kohanovski'nin yaptığını ifade etti.

Rubtsova, çektikleri klibin şampiyonanın gerçekleştirileceği stadyumlardan biri olan Samara Stadyumu'nda çektiklerini, şarkının çok hareketli bir şarkı olduğunu, şarkı ile birlikte ninelerin krampon giyip küçüklerle futbol oynadığını söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder