Moskova

Moskova

9 Ağustos 2019 Cuma

Tarantino: "Defalarca izledim ama Rus filmi olduğunu bilmiyordum!"





Ünlü ABD’li yönetmen Quentin Tarantino, son filmi "Bir Zamanlar... Hollywood'da"nın tanıtımı için geldiği Moskova’da bol bol şehir turu yaptı. Rusya Kültür Bakanı Vladimir Medinskiy’nin eşlik ettiği ünlü yönetmen, Kızıl Meydan’ı ve Kremlin Müzesi’ni gezdi.  Gazeta.ru'nun haberine göre Tarantino, The Ritz Carlton Moscow Otel’de düzenlediği basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi. En sevdiği Sovyet filminin Amfibi Adam (Çelovek amfibii) olduğunu söyleyen ünlü yönetmen, "Bu filmi defalarca izledim, ama Rus filmi olduğunu bilmiyordum" dedi. 

"Amphibian Man (Rusça: Человек-амфибия, Çelovek-amfibiya) 1962 yapımı Sovyet bilim kurgu filmi. Ortak yönetmeni  Vladimir Çebotaryov and Gennadi Kazanski. Film Aleksandr Beliayev'in romanından uyarlanmıştı. Film sinemada 100 milyon kişi tarafından izlenmişti.

Bu arada Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt’in başrollerinde olduğu "Bir Zamanlar... Hollywood"da filmi Rusya'da dün vizyona girdi. 1969 yılında Los Angeles’ta geçen filmde, hit bir dizide oynamış bir erkek TV aktörünün film sektörüne girmeye çalışması anlatılıyor.

Not: Amfibi Adam filmini izlemek için:



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder