Moskova

Moskova

5 Ekim 2013 Cumartesi

İrkutsk'ta ayı yazlıkçıların çorbasını çaldı

суп борщ первое русская кухня украинская кухня тарелка обед ложка
(c) ria novosti
Rusya'da İçişleri Bakanlığı Bölge Müdürlüğünün bildirdiğine göre  İrkutsk Bölgesi Ust-İlimsk şehrinde 4 Ekim gecesi bir ayı yazlığa girdi ve verandada bulunan borşç çorbasını çaldı.

Ayı, eve saklanan ev sahiplerinin çağırdığı polis memurları tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. İçişleri Bakanlığı Bölge Müdürlüğü açıklamasında ayının yazlıktan uzaklaştırılması amacıyla polis memurları havaya ateş ettiğini bildirdi. Olayda yaralanan olmadı.

Ev sahiplerinin aktardığına göre borşç çorbası verandaya soğuması amacıyla konulmuştu. Bu sırada uyumakta olan ve garip sesler duyan yalıkçılar eve girmeye çalışan ayıyı gördüler. Ev sahipleri polis memurlarının olay yerine gelmesine kadar ayının tüm çorbayı içtiğini söylediler.

Böylesi durumlarla karşılaşılmaması amacıyla polis bölge sakinlerine, hayvanların ulaşabilecekleri yerlere yemek bırakılmamasını ve geceleri dikkatli olunmasını tavsiye etti.

1 yorum:

  1. Çok komik bir habermiş. Borşç çorbasını Gümüşsuyu Ayazpaşa Rus Lokantası'nda içmiştim birkaç kez. Sevmiştim ama resimdekine göre daha hafif bir tadı ve görünüşü vardı. Sebzeler böyle iri iri doğranmamıştı. Fotoğraf güzelmiş.

    YanıtlaSil