Moskova

Moskova

14 Kasım 2013 Perşembe

Rusya'da Polis Günü kutlandı

Geçenlerde Rusya'da Polis Günü kutlandı.

Ekteki video o günün hatırına yapılan bir flash-mob gösterisinden.




Kimse yanılıp, Rus polisinin her zaman böyle olduğunu sanmasın, ama düşünün bir kere biber gazı yok, TOMA, Akrep, jop yok,..Hayali bile güzel değil mi?

Moskova metrosuna inen Rus polis korosu, hiç bir şeyden habersiz bekleyen yolcuların arasında ansızın seslendirmeye başladıkları "Görevimiz tehlikeli ve zor" şarkısının görüntüleri internette tıklanma rekoru kırdı.

Her şey Rus polis korosunun seslendirip klipini internete yükledikleri “Get Lucky” şarkısının milyonlarca kişi tarafından izlenmesinden sonra oldu. 10 Kasımda Rusya’da kutlanan Polis Bayramı nedeni ile metroya inen polis korosu ansızın Türkçesi "Görevimiz tehlikeli ve zor" anlamına gelen “Naşa slujba i opasna i trudna” şarkısını seslendirmeye başladı. Bir anda ne ye uğradıklarına şaşıran yolcuların bir kısmı da olayın eğlencesine katılırken, bir çok yolcuda ellerindeki akıllı telefon ve tabletlerle bu tarihi anı görüntülemeye çalıştılar.

Rus polisinin bu ilginç sürprizi herkesi şaşırtırken internete konan klipi ise şimdiden yarım milyon kişi tarafından izlenmiş durumda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder