Moskova

Moskova

19 Ağustos 2023 Cumartesi

Rusya'da ilişki, çiftleri nasıl değiştiriyor? Kim ne bekliyor?


Kaynak: https://turkrus.com/

  

Rusya'da yapılan bir araştırma, karşı cinsle uzun ömürlü bir ilişkiye giren Rusların yaşamlarında ve alışkanlıklarında ne gibi değişiklikler bekledikleri, gerçekte neyle karşılaştıkları sorusuna yanıt buldu.

Kadınların % 28'i iş değiştirmek veya başka bir şehre taşınmak gibi büyük değişiklikler bekliyor. Erkeklerin %16'sı bu olayın yaşam kalitelerini kötüleştirmesinden korkuyor. Erkek katılımcılar, bir ilişkinin başlamasıyla birlikte sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmeleri (%32) ve arkadaşlarla görüşme sıklığını azaltmaları (%25) gerektiğini itiraf ediyor. İ

Budu-Mamba ortak araştırmasından her iki cinsiyetten de yanıt verenlerin yarısının (%52) partnerlerini bilinçli olarak ve bilinçsizce değiştirmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Bir ilişkiye başladıktan sonra erkeklerin sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmesi (%32) ve yemek pişirme gibi yeni beceriler  öğrenmesi (%31) gerekiyor.

İlişkisi olan her 10 erkekten biri ek eğitim (ehliyet gibi) almak zorunda kaldı ve boş zaman etkinliği olarak video oyunlarından vazgeçti.

Kadınların üçte biri yeni beceriler edinmeye ve sağlıklı bir yaşam tarzı izlemeye başladı. %22'si arkadaşlarıyla daha az zaman geçiriyor. Her on kişiden biri, ilişkinin kendisini ek eğitim almaya ve gadget'larla geçirdiği zamanı azaltmaya ittiğini itiraf etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder